SUNflower 2012.08.24. 21:14

Kezdetek

A blog jobbján ficegő fecnin az első szó az LCA.  Ez a titokzatos "hárombetűs" az elülső keresztszalagom becses neve. De hogy hogy kerül képbe a trambulin? Nos ez már kicsit izgibb.

trambulin.jpg

A főnököm gyerekeinek egy hipi-szupi trambulinjuk van a kertben, ami nagy csábítóerővel bírt a céges kertiparti alkalmával. Bemásztunk az egyik kollégámmal, fittyet hányva az oldalán lévő figyelmeztetésre, mely szerint egyszerre csak egy ember használhatja a létesítményt.... és akkor megtörtént. A ritmusból kiestünk, össze vissza ugráltunk, a térdem még megfeszítve, a gumiasztalt pedig korábban érte a lábam mint arra számítottam... a térdem kiugrott, a szalagom elszakadt.

Mivel az első bejegyzésemben megírtam, hogy nem fogok panaszkodni és világfájdalomról beszélni, így a történet itt egy kicsit megszakad. Legyen elég annyi, hogy a (SZIGORÚAN UTÁNA! nevetség, de tényleg csak utána) elfogyasztott házipálinka remekül csillapítja a fájdalmat így csak másnap reggel kellett a balesetire mennem.

Ezek után máig dióhéjban:

  1. lófrálás orvosról orvosra, mire a harmadik csinál egy asztalfiók tesztet és megállapítja, hogy: "itt bezony SZAKADÁS van kérem", ekkor már egy hét fekvőgipszen is túlvagyok
  2. komoly döntés: MŰTÉT vs. GYÓGYTORNA
  3. nyert a gyógytorna, állapot javul, 2012 áprilisban intenzív edzés (futás, görkori, stb), 3 hétre rá felpüffedt láb, szivatások ezerrel....... konkluzió: 1 évig sem volt jó a lábam, mégiscsak nyer a MŰTÉT

És hát kérem most itt tartok.

Sokan mondják, hogy már korábban el kellett volna határoznom magam és kés alá feküdni. Nem értek egyet velük. Nem vagyunk egyformák. Minek jöjjön a szike, ha anélkül is boldogul az ember? Az én esetemben bebizonyosodott, hogy szükség van rá. Nem akarok 25 év múlva térdprotézist. Futni szeretnék és élvezni a mozgást ÖNFELEDTEN. Rohanni akarok majd a gyerekemmel és nagyokat túrázni anélkül, hogy görcsösen figyeljek minden lépésemre.

Most úgy néz ki minderre lesz lehetőségem.

do_it.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lca-sztike.blog.hu/api/trackback/id/tr754730170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása